top of page
Search
  • Birgitte Kahrs - administrasjon

Før juleferien

Kjære foreldre og foresatte


Her kommer en liten oppdatering før juleferien.


Skolen jobber fortsatt på gult nivå mht smittevern og vi er derfor delt inn i tre kohorter med lite samarbeid mellom gruppene i skolehverdagen. Dette har vært helt nødvendig i perioden fra august. Samtidig er vi svært glad for at det ikke har vært nødvendig å stenge ned hele kohorter eller gå tilbake til rødt nivå. Vi observerer at barna har det bra på skolen og ser hvor viktig det er at alle kan være en del av et trygt fellesskap.


Så må jeg få takke dere foreldre for den innsatsen dere har gjort i forhold til smittevern. Vi har ikke hatt noen syke barn på skolen med luftveissymptomer. Det betyr at vi har hatt veldig lite smitte i skolen og ingen har så langt fått påvist Corona etter tilfellet vi hadde i begynnelsen av september. Nå satser vi på at de siste skoleukene også går bra med tanke på sykdom, slik at alle får en velfortjent ferie.


Som dere sikkert forstår, vil vi ikke ha en vanlig skoleavslutning i år pga pandemien. Likevel ønsker vi at barna skal ha en god førjulstid og vi satser derfor på å underholde hverandre.


De eldste vil lage underholdning og fremføre det for de andre på ungdomsskolen. I tillegg vil gruppe 3 gjennomføre en innsamlingsaksjon som skal gå til en god sak de blir enige om å støtte.


De yngste barna i gr. 1 og 2 vil underholde hverandre med skuespill og sang. Gr. 2 øver og fremfører to skuespill for gr. 1, mens gr. 1 elevene øver på julesanger og fremfører dette for gr. 2.


Til skuespillene har vi kjøpt inn forskjellig rekvisita og kostymer, men alle de som skal være smånisser må selv ha med en nisselue og kle seg i enten grått, brunt eller svart, eller en strikkejakke/genser som kan passe til nissekostyme. Vi vil fremføre skuespillene for gr. 1 mandag 21. desember, men ta gjerne med kostymene i god tid. Det er også en gruppe som lager kulisser til skuespillene.


Gr. 1 vil få egen beskjed fra gruppeleder mht kostyme.


De siste ukene før jul vil vi ha felles samlinger i gruppene hver morgen med julerelaterte oppgaver, juleverksted og julegudstjeneste i kirken (nærmere beskjed om dette gis i eget brev).


Siste skoledag, tirs. 22. desember vil vi forberede en hyggelig avslutning i de forskjellige gruppene. Denne dagen avslutter vi kl.11 30. SFO er åpen som vanlig frem til 16 30.Vennlig hilsen

Astrid Størdal

Rektor

Tlf: 97099012


Comments


bottom of page